Juventus en Real Madrid nog niet zeker van finaleplaats Champions League

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor sommige voetballiefhebbers kwam de 2-1 zege van Juventus op het sterrenteam van Real Madrid onverwacht, daar waar andere kenners hun vertrouwen in Juventus terecht uitbetaald zagen worden. De Italiaanse kampioen kwam zeer goed voor de dag en zette in eigen huis de eerste stap naar de finale van het Miljoenenbal. Maar zo ver is het nog lang niet!

Belangrijke basisspelers op de weg terug

Gareth Bale was er tegen Juventus eindelijk weer 90 minuten bij. De man uit Wales kende veel blessureleed, maar is op de weg terug. Net als Karim Benzema, die in de return waarschijnlijk weer minuten kan gaan maken, zodat het trio ‘BBC’ weer compleet is.

Zonder schorsingen zal Juventus weer aantreden in haar beste opstelling, wanneer De Oude Dame woensdagavond in het Santiago Bernabeú haar voorsprong gaat verdedigen. Het zal geen gemakkelijke klus worden, doordat Cristiano Ronaldo in Turijn voor een uitdoelpunt voor de Madrilenen kon zorgen. Aan een 1-0 zege heeft De Koninklijke daardoor al genoeg om in de finale terecht te komen. Deze zal op 6 juni worden afgewerkt in Berlijn.

Bookmaker voorspelt finaleplaats voor Real Madrid

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249454-juventus-en-real-madrid-nog-niet-zeker-van-finaleplaats-champions-league/