A.s. zondag collecte van de AFCA Supportersclub voor Nathaniël

Bron: www.vak410.nl

Zoals eerder aangekondigd heeft de AFCA Supportersclub ervoor gekozen om een grote inzamelingsactie te organiseren voor de bijna 2 jaar oude Nathaniël Roggeveld. Ajax werkt hier aan mee.

De kleine Nathaniël was nog maar 20 maanden oud toen er neuroblastoom werd geconstateerd. Het is een vorm van kinderkanker, en wel de meest agressieve vorm. Nathaniël ondergaat inmiddels een behandeling, maar hij moet ook in de Verenigde Staten een dure behandeling ondergaan. Deze behandeling is helaas niet mogelijk in Nederland of Europa. De verzekering dekt lang niet alle kosten en daarom worden er diverse acties georganiseerd ter financiële ondersteuning.

Er is totaal rond de €100.000 euro nodig, tot 25 maart 2015 is er €61.956 euro opgehaald door diverse inzamelingsacties waaronder de veiling van voetbalschoenen en wedstrijdshirts van Ajax spelers en allerlei actie vanuit Ajax supporters. Medio juni / juli 2015 vertrekt Nathaniël naar Philadelphia. Een definitieve datum is pas kort van te voren bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/zondag-collecte-van-de-afca-supportersclub-voor-nathani%C3%ABl

Gegevens