Aissati: ‘Kan niet wachten op het debuut van Nouri’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ismail Aissati speelt momenteel zijn wedstrijden bij het Russische Terek Grozny maar volgt Ajax nog altijd op de voet. De speler maakte in 2008 de overstap van psv naar Ajax, een overstap die hij overigens niet snel zal vergeten.

‘Dat was wellicht wel een van de moeilijkste beslissingen in mijn huidige loopbaan. Bij psv twijfelden ze vaak aan mijn capaciteiten en ze wisten nooit of ik wel samen met Affelay in het elftal kon spelen. Ik ben toen gaan zoeken naar een nieuwe start maar het was voor mij niet makkelijk om psv te verlaten want aan hun had ik veel te danken’.

‘Bij Ajax heb ik echter een hele mooie tijd gehad en de speelstijl daar is echt geweldig. Op een gegeven moment speelde ik in Jong Ajax en heb ik mij terug weten te knokken in het eerste waarna we ook nog eens de landstitel pakten. Ik volg Ajax nog steeds op de voet en dit seizoen is het wat minder maar ik kan niet wachten op het debuut van Nouri. Let maar op, volgend jaar is Ajax weer de baas in Nederland want ze barsten van het talent’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/04/27/aissati-kan-niet-wachten-op-het-debuut-van-nouri/

Gegevens

Onderwerpen: Debuut, Jong Ajax, Kampioen
Tags: Nieuws
Clubs: PSV, AFC Ajax