De Boer hoopt op mooie ontvangst voor De Zeeuw

Bron: www.ajaxlife.nl

De Zeeuw in actie tegen FC Twente, op 15 mei 2011.© Pro Shots

En wanneer was Ajax van plan afscheid te nemen van Sjaak Swart? Het was een van de reacties die veelvuldig werd gebezigd toen Ajax bekendmaakte dat het zondag, kort voor de aftrap van NAC-thuis, Demy de Zeeuw in het zonnetje gaat zetten. Frank de Boer hoopt op een mooie ontvangst.

De nu 31-jarige De Zeeuw is en blijft een van de helden van 15 mei 2011 en keert voor het eerst sinds die fantastische dag terug naar de Amsterdam Arena om te foebele. De middenvelder speelt sinds de winterstop voor NAC, eerder kwam hij uit voor Spartak Moskou en Anderlecht.

“Ik vind het hartstikke leuk dat Demy terugkeert en nog even wordt uitgezwaaid. Hij heeft in twee seizoenen tijd veel wedstrijden voor Ajax gespeeld en won naast de titel ook nog de KNVB-beker. Demy verdient het om goed ontvangen te worden,” vertelt De Boer tijdens zijn persgesprek.

“Ik kon zelf altijd goed met Demy opschieten, eerst tijdens het WK 2010 met het Nederlands elftal en daarna bij Ajax,” vervolgt de trainer, die van mening is dat NAC op dit moment goed gebruik maakt van de kwaliteiten van De Zeeuw.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17399