Cruijff wegens drukke agenda pas eind april naar Amsterdam

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Cruijff is op de hoogte van de problemen bij Ajax maar kan wegens een drukke agenda pas eind april afreizen naar de Arena, zo laat Keje Molenaar weten tegenover het AD. Volgens Molenaar heeft Cruijff nauw contact met de betrokkenen.

De Revolutie, die door Cruijff drie jaar geleden is ingevoerd, vertoont scheurtjes en met name hoofd opleiding Wim Jonk lijkt zich niet te kunnen vinden in het huidige beleid. Jonk schuift zelfs niet meer aan bij vergaderingen. Onvrede over de doorstroom van talent, het verrichten van onnodige en dure aankopen en de betwiste komst van mentale coaches liggen daar aan ten grondslag.

Cruijff laat weten dat hij alle partijen weer graag tot elkaar wil laten komen en het wegnemen van spanning onderling een eerste vereiste is. Daarnaast zal het voetbal ook de nodige aandacht krijgen, want dat is zorgwekkend. Ajax moet weer zorgen dat de tribunes vol komen. Daar moet dus ook iets gebeuren. Dat zal ook ter sprake komen’.

Bron: AD

Likes(0)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/04/15/cruijff-wegens-drukke-agenda-pas-eind-april-naar-amsterdam/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff