Fischer scoort bij nederlaag Jong Ajax

Omdat de Future Cup in het Paasweekend de Toekomst domineert, verhuisde Jong Ajax vrijdag naar de ArenA. Voor Fischer een volgende stap in zijn herstel, nadat hij eerder al minuten maakte tegen De Graafschap en scoorde in een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund U23. In de ArenA was de Deen samen met Damil Dankerlui de uitblinker aan Ajax-kant.

Toch werd er voor rust niet gescoord, na de pauze wel. De tweede helft was nog amper onderweg of Van Hout had de 0-1 erin liggen uit een counter. Jong Ajax moest op zoek naar de gelijkmaker en die volgde snel. Nadat Fischer eerst nog net naast had geschoten, was het uit een pass van Dankerlui wel raak. Fischer ging uit zijn dak en lang leek het Jong Ajax een punt op te leveren.

Maar niets bleek minder waar. Na het ArenA-debuut van Van de Beek bij Ajax en kansen voor Fischer op meer treffers, was het oud-Ajacied Boere die zorgde voor de 1-2. Fischer kreeg daarna nog een mogelijkheid op een nieuwe gelijkmaker, maar de beloften gingen jammerlijk onderuit. Smetje op de wedstrijd was het uitvallen van Dankerlui, die per brancard van het veld moest.