Fischer scoort eerste officiële doelpunt van het seizoen

Viktor Fischer

Viktor Fischer heeft vanavond definitief de ban gebroken wat betreft zijn comeback op het wedstrijdveld. De 20-jarige Deen speelde met Jong Ajax de hele wedstrijd mee in het Jupiler League-duel tegen FC Eindhoven, dat vanavond gespeeld werd in de Amsterdam ArenA. Als bekroning scoorde hij in de 52e minuut zelf de 1-1, in het duel dat uiteindelijk in een 1-2 overwinning voor de Eindhovenaren resulteerde.

De wedstrijd tegen FC Eindhoven was voor Fischer de tweede officiële wedstrijd van dit seizoen. Twee weken geleden betrad hij tijdens de uitwedstrijd tegen De Graafschap (3-0 verlies) voor het eerst dit seizoen het wedstrijdveld. Toen speelde hij 45 minuten mee en tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen het tweede elftal van Borussia Dortmund (4-3 verlies) maakte hij 60 minuten vol.