Overmars: 'Meerdere oud-Ajacieden gepolst'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Momenteel merk je dat voor dertigers de Amerikaanse competitie in trek raakt', lijkt Overmars vooral te wijzen op het mislopen van Rafael van der Vaart, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Kansas City FC. 'Ik heb de afgelopen jaren veel oud-Ajacieden gepolst, maar de spelers die wij wilden, wilden nog niet terug. Nee, ik ga niet op namen in', aldus de voormalig aanvaller van onder meer Ajax, FC Barcelona en Oranje. 

De grootste reden voor de onwelwillendheid om terug te komen zit hem volgens Overmars in het niveau van de Nederlandse competitie. 'Feit is dat spelers veel liever in de basis bij een club in het rechterrijtje van een topcompetitie spelen, dan in de top van de eredivisie. Je komt dus toch uit bij bankzitters in de grote competities en daar moet je ook een beetje geluk mee hebben. De ene keer pakt dat beter uit dan de andere.' Oud-Ajacieden van wie de naam naast Van der Vaart al enige tijd rondzingt in Amsterdam zijn onder meer Nigel de Jong, Klaas-Jan Huntelaar en Hedwiges Maduro.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/86900/overmars-meerdere-oud-ajacieden-gepolst-.html