Zeer matig Jong Ajax verliest bij rentree Fischer

Viktor Fischer

Ruim een jaar hield het blessureleed van Viktor Fischer aan, maar vanavond heeft hij dan eindelijk zijn lang verwachte rentree gemaakt. De Deense vleugelspeler startte in de basis bij Jong Ajax en kwam 45 minuten in actie in het met 3-0 verloren duel op bezoek bij De Graafschap.

In de openingsfase moest Jong Ajax doelman André Onana al eens handelend optreden op een poging van de ‘Superboeren’, een voorbode zo bleek even later, want na 17 minuten spelen had hij geen antwoord op de inzet van Dean Koolhof. De aanvaller zette de thuisclub daarmee vrij vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Jong Ajax probeerde het wel in het restant van de eerste helft, maar kwam er eigenlijk nauwelijks aan te pas. Het was dan ook aan Onana te danken dat het slechts bij die ene tegentreffer bleef voor de rust.