Ajax speelt return tegen Dnjepr in volle Arena!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het wordt net als bij Legia-thuis volle bak!© De Brouwer

Wat er donderdag in Kiev ook gebeurt, Ajax speelt de return tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk in een vol stadion. De afdeling kaartverkoop kon woensdag, ruim een week voor de aftrap, al een bordje met 'uitverkocht' aan de deur hangen.

De Ajacieden treden in de achtste finales van de Europa League aan tegen een tegenstander uit Oekraïne en daar gaat het hart niet meteen sneller van kloppen. Door de kaartprijs uiterst laag te houden, wist Ajax zich alsnog te verzekeren van een volle Amsterdam Arena.

Driewerf hulde daarvoor! Andere clubs hebben in het kleine broertje van de Champions League nog wel eens moeite om de tribunes te vullen, maar dit gaat Ajax de laatste jaren bijzonder goed af. Dit keer werd de volle Arena bereikt door tweederde van de kaartjes voor twee tientjes aan te bieden.

"Het is fantastisch dat het stadion al is uitverkocht,” vindt ook Frank de Boer. “Dat kunnen niet veel clubs zeggen. Het is een stimulans en zegt ons dat de supporters er geloof in hebben en wij willen ze iets laten zien.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17192