Klaassen: “Van de Beek en Nouri beter dan ik destijds”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Davy Klaassen speelt al sinds zijn elfde bij Ajax en hij is geenszins van plan om te vertrekken uit Amsterdam. De 22-jarige middenvelder vindt zichzelf nog niet uitgeleerd bij Ajax en heeft zin om te voetballen met de komende lichting Ajax-talenten als Nouri en Van de Beek.

Op het winterse trainingskamp in Qatar lieten Abdelhak Nouri en Donny van de Beek (foto, beide 17 jaar) zich al op positieve wijze zien bij het eerste van Ajax. “Toen ik Appie en Donny in Qatar zag lopen, moest ik wel even aan mijn eerste trainingskamp denken, samen met Ouasim Bouy”, zegt Klaassen in gesprek met Ajax Life. “Het is lastig te vergelijken, maar ik denk wel dat zij al beter zijn in het positiespel dan ik destijds. Ze pakken het wat sneller op. En ze zijn ook nog een jaar jonger. Ik verheug me er wel op om met ze samen te spelen, ze kunnen eigenlijk alleen maar beter worden. Maar het blijft afwachten, de stap naar Ajax 1 is de lastigste van allemaal”, besluit de enthousiaste Klaassen zijn verhaal.

Forum: De Spelers

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/03/06/klaassen-van-de-beek-en-nouri-beter-dan-ik-destijds/