“Zoeken naar een snelle oplossing”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Edwin van der Sar is vandaag aanwezig tijdens de laatste training voor de klassieker. Hier gaat hij in gesprek met de supporters over het gisteren afgebrande supportershome. “We zullen met elkaar zoeken naar een snelle oplossing.”

“In alle vroegte werd ik gistermorgen op de hoogte gebracht van het nieuws dat het supportershome van Ajax grotendeels was afgebrand. Een honk met een prachtige collectie shirts en vele relikwieën, opgebouwd door Ajax-fans. Alles bij elkaar waren dat belangrijke aspecten voor zowel de fans als de club Ajax”, schrijft Van der Sar in zijn column van De Telegraaf.

“Bij de open training zal ik mij onder de supporters begeven. Jeroen Slop, onze financieel directeur met veiligheid in zijn portefeuille, en Michael Kinsbergen, onze algemeen directeur, hebben de plek bezocht en zijn al met de supporters in overleg. Dat blijven ze ook om de situatie op te lossen. Er is al een tijd sprake van verplaatsing van het supportershome naar een andere locatie. We zullen met elkaar zoeken naar een snelle oplossing”, aldus Van der Sar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/01/24/zoeken-naar-een-snelle-oplossing/