Laatste Kaarten Actie: Ajax - Feyenoord

Bron: www.ajaxlife.nl

Heitinga was altijd zo lekker fanatiek tijdens de klassieker.© Pro Shots

Daar is-ie dan! De klassieker. De enige echte klassieker ook. Een wedstrijd waar veel Ajacieden al lange tijd naar uitkijken. We hebben het natuurlijk over Ajax - Feyenoord.

We willen het niet de wedstrijd van het jaar noemen. Dat laten we maar over aan FC Utrecht, ADO Den Haag, AZ, FC Groningen en vele andere clubs als ze een keer tegen het grote Ajax mogen voetballen.

Dat betekent natuurlijk niet dat de klassieker geen belangrijke wedstrijd is. De wedstrijd is meer dan belangrijk. Voor de eer van de club. Maar het is vooral een manier voor Ajax om Feyenoord definitief uit te schakelen voor de tweede plaats en om zelf in het spoor van PSV te blijven.

Daar kan Ajax alle mogelijke steun vanaf de tribune bij gebruiken. En jij kunt helpen om de recordkampioen naar een overwinning te schreeuwen.

We hebben namelijk zoals bij elke thuiswedstrijd de Laatste Kaarten Actie, speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor 25 euro heb je een kaartje voor vak 407 of 418. Dat scheelt bijna de helft van wat je normaal betaalt. Er gaan dertig kaarten in de verkoop.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16890