Ajax A1 en C1 winnen Klassieker, B1 gelijk

Feyenoord C1 - Ajax C1 2-3Ajax kwam al snel op voorsprong dankzij Eros Maddy. Ongeveer twintig minuutjes later was het wederom raak voor de jonge Amsterdammers, toen Daishawn Redan de score verdubbelde. Nog voor de rust scoorde Millen Baars zelfs de 0-3. Na de rust ging het echter bergafwaarts.

De jonge Feyenoorders kwamen al direct op voorsprong en na een rode kaart van Mitchel Bakker scoorden de Rotterdammers zelfs de 2-3. Ook Sergino Dest moest er voortijdig af met rood, maar het lukte Ajax om de zege over de streep te trekken. Doelman Terence Meuwese had daar nog een belangrijk aandeel in, door een strafschop te keren.

Opstelling Feyenoord C1: Ghennem; Geertruida, De Kubber, Smeulers, Loshi, Huygen, Reboe, Heijberg, Kalentjev, El Bouchataoui en AmadinWissels Feyenoord C1: Aslan, Reemst, Kökcü, Koorevaar, Van Ewijk en Lewis

Opstelling Ajax C1: Meuwese; Dest, Ekkelenkamp, Botman, Bakker, De Boer, Maddy, Familio-Castillo, Redan, Nkansah en BaarsWissels Ajax C1: Budel, Suleiman, Jamie, Lo-Ning-Hing en Rier