SVA-bussen in Den Bosch en Leiden extra optie Vitesse-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Opstappen bij de Arena is geen moetje voor Vitesse-uit.© De Brouwer

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Vitesse gaat zaterdag een nieuwe fase in. Ajacieden met voorrang mochten deze week kopen, Ajacieden zonder voorrang zijn vanaf 10.00 uur aan de beurt. Als het kaartje eenmaal binnen is, wordt het tijd om de reis te regelen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om in de Gelredome te geraken. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdam Arena en in de regio Arnhem, maar er zijn nog meer opties. Den Bosch en Leiden zijn opstapplaatsen voor SVA-bussen. Op 1200 beschikbare kaarten, moeten er haast wel fans vrolijk worden van deze mogelijkheid.

Wie gebruik wil maken van zo'n SVA-busreis hoeft ook nog eens niets bij te betalen, omdat Vitesse-uit in de boeken staat als een verplichte buscombi. Wie in de buurt van Den Bosch of Leiden woont, kan zich dus de moeite besparen om naar de Arena af te reizen en gebruikmaken van een van deze twee opstapplaatsen. Wie weet scheelt het weer een uurtje slaap en dat is altijd welkom. Na afloop rijden de SVA-bussen gewoon weer terug naar Den Bosch of Leiden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16871