Prachtgoals bezorgen Jong Ajax zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Al binnen het kwartier kwam Jong Ajax op voorsprong en het was uitgerekend voormalig Superboer Hendriks die doel trof. Met een ziedend schot van buiten de zestien liet hij doelman Jurjus kansloos. Doordat de Ajacieden op dezelfde voet verder gingen als waarop ze begonnen, volgden er snel meer mogelijkheden. Vooral Robert Muric bleek een ware plaag voor de ploeg uit Doetinchem. 

Nadat de Kroaat zijn teamgenoot Menig al eens in stelling bracht, kwam laatstgenoemde na ruim een half uur ook daadwerkelijk op het scorebord. De man die al debuut voor Ajax 1 maakte in het bekertoernooi én de Eredivisie soleerde door de Gelderse defensie en rondde bekwaam af: 2-0. 

Niet lang na rust bekroonde Menig zijn sterke optreden met een tweede doelpunt en opnieuw was het er een van grote schoonheid. Een boogbal van de jongeling belandde op oogstrelende wijze in de kruising en De Graafschap wist al vroeg dat er niets te halen viel in Amsterdam Zuid-Oost. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/84302/live-16-30u-jong-ajax-de-graafschap-0-0-.html