Uit beeld geraakte Sana kent geen rancune

Bron: www.ajaxlife.nl

Tijdens de Open Dag zagen we Sana voor het laatst.© Proshots

Wie verlost Tobias Sana? De Zweedse aanvaller (25) is klaar bij Ajax. Hij komt niet meer in de plannen van de beleidsbepalers voor en hoopt in de winterstop te vertrekken.

Dit seizoen staat zijn teller op nul speelminuten. Waarom redde Sana het niet bij Ajax? Was Ajax te hoog gegrepen? Feit is dat Frank de Boer in ieder seizoen op de vleugel de voorkeur gaf aan een ander.

De laatste keer dat hij De Boer sprak, was rondom de laatste transferperiode. Daarin kreeg de Zweed duidelijke feedback. “Hij vond dat ik me niet snel genoeg ontwikkelde en op het niveau bleef van mijn eerste jaar. Daar was ik het niet mee eens, omdat ik amper minuten in het eerste kreeg om het te laten zien,” aldus Sana in de nieuwe krant Ajax Life.

“Ik vertelde hem dat ik zijn keuzes begreep. Ze pakten ook gewoon goed uit. Ik wil niet rancuneus overkomen. Het is gemakkelijk om over mezelf te praten. Eigenlijk moet je tien ploeggenoten vragen hoe ik trainde. Het gaat mij erom: krijg je de tijd om het te laten zien? Nee dus, in mijn geval.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16744