Inspanningsfysioloog Verheijen uit kritiek op bijdrage Cruijff aan KNVB-symposium

Bron: ajaxfanzone.nl

Inspanningsfysioloog Raymond Verheijen heeft kritiek geuit op de bijdrage van Johan Cruijff tijdens het KNVB-symposium maandag in Utrecht. Cruijff was maandagmiddag een half uur aan het woord. Cruijff herhaalde voornamelijk wat hij eerder al in zijn column in De Telegraaf schreef. Na het betoog van Cruijff, dat iets meer dan een half uur duurde, verzekerde Verheijen dat de legendarische nummer 14 met zijn verhaal niet serieus kan worden genomen.

“Ik heb alle respect voor Johan Cruijff, want zonder hem zou Nederland nooit op de voetbalkaart hebben gestaan”, tekende Voetbal International op uit de mond van Verheijen. “We hebben alles aan hem te danken. Maar ik vond het nogal teleurstellend wat hij vandaag bracht. Om te zeggen dat de trainersopleiding niet deugt alleen omdat Rinus Israël veertig jaar geleden een keer is afgetest op zijn eigen vaardigheid, vind ik wat magertjes.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/12/16/inspanningsfysioloog-verheijen-uit-kritiek-op-bijdrage-cruijff-aan-knvb-symposium/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Column, KNVB, Trainer
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff