Nouri kon bij training Ajax 1 ‘al best redelijk meekomen’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Abdelhhak Nouri behoort samen met Vaclav Cerny en Donny van de Beek tot de A1-junioren die zo nu en dan al mogen meetrainen bij het Ajax 1 van hoofdtrainer Frank de Boer.

“Ik weet wat mijn verbeterpunten zijn, die wil ik natuurlijk gaan aanpakken. Maar uiteindelijk wil ik me langzaam klaarstomen voor het eerste. Maar of dat er in zit weet ik niet. Als er een kans is, wil ik die met beide handen aangrijpen”, vertelt de 17-jarige Nouri op de officiële website van Ajax. “Qua niveau kon ik al best redelijk meekomen. Vooraf zijn we door Frank de Boer even apart toegesproken. Hij vertelde ons onder meer wat de bedoeling was tijdens de trainingen. Zo hadden we iets minder zenuwen, want het was best spannend om voor de eerste keer met de grote jongens mee te trainen.” Nouri blijft vooralsnog geduldig. “Voor dit seizoen verwacht ik eigenlijk niets. Ik richt me op de A1 en alles wat ik eventueel bij Jong Ajax of Ajax 1 meespeel is mooi meegenomen. We zullen zien hoe het loopt.”

Forum: De Jeugd & Ajax-filialen

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/11/29/nouri-kon-bij-training-ajax-1-al-best-redelijk-meekomen/

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Jong Ajax, Training
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer