Wat er kwam van de A1 die NextGen sloopte

Bron: www.ajaxshowtime.com

De A1 van Fred Grim maakte drie jaar geleden gehakt van onder meer Barcelona (0-3) en Liverpool (0-6), om in de finale nipt te verliezen van Internazionale. Ajax Showtime zette op een rij hoe het nu gaat met de generatie die destijds voor een ware hype zorgde.

Mickey van der HartDe doelman kreeg in seizoen 2011/2012 de titel Talent van de Toekomst. Frank de Boer haalde Van der Hart voor seizoen 2012/2013 als derde keeper bij de selectie van Ajax 1. Van der Hart speelde zijn wedstrijden dat seizoen voornamelijk bij Jong Ajax en Ajax A1. In oktober 2013 debuteerde hij in Ajax 1, tijdens het bekerduel met ASW (4-1 winst). Afgelopen zomerstop verlengde Van der Hart zijn contract met Ajax tot medio 2016. Het huidige seizoen wordt hij verhuurd aan Go Ahead Eagles, om aan speelminuten in de Eredivisie te komen. Bij de Eagles heeft de nu twintigjarige doelman na een moeizame start een basisplek veroverd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/83684/hoe-het-nu-is-met-de-a1-die-de-nextgen-sloopte.html