De Boer laat niets los over opstelling en spelers sparen

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman is er zeker niet bij, Moisander staat op scherp...© Pro Shots

Hesjes werden geruild tijdens de laatste training en ook Frank de Boer liet niets los tijdens de persconferentie. En dus is het afwachten wie Joël Veltman vervangt, en of Niklas Moisander en Anwar El Ghazi spelen tegen Paris Saint-Germain.

Veltman is geschorst na zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona. Mogelijke vervangers zijn Mike van der Hoorn en Stefano Denswil. Vraag is eigenlijk of beide jongelingen misschien in de basis beginnen.

Niklas Moisander staat net als Anwar El Ghazi op scherp. Bij een volgende gele kaart zijn ze geschorst voor het duel met Apoel Nicosia, wat waarschijnlijk een direct duel wordt om de derde plaats en dus overwintering in de Europa League.

“Ik ben er wel uit wie Veltman vervangt, maar de spelers weten het nog niet,” liet De Boer slechts los. Of hij speelt met de gedachte om Moisander en El Ghazi te sparen, werd ook niet heel duidelijk. “Iedereen heeft zulke wedstrijden nodig om beter te worden, om ervaring op te doen. Maar het spookt wel even door je hoofd om ze te sparen. We zullen het morgen zien.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16585