Massale opzeggingen bij Ziggo na sponsordeal Ajax blijven uit

Bron: ajaxfanzone.nl

Het aantal opzeggingen bij de kabelbedrijven UPC en Ziggo na het bekend worden van de sponsordeal met Ajax is zeer klein, zo meldt Ziggo-woordvoerder Martijn Jonker tegenover Totaal TV. Op sociale media ontstond gisteren ophef onder voetbalsupporters van onder andere psv en feyenoord nadat bekend werd dat Ziggo concurrent Ajax gaat sponsoren.

Volgens Jonker had het kabelbedrijf de commotie onder voetbalsupporters buiten Amsterdam al ingecalculeerd: “Voetbal is emotie. Dus hadden we felle opmerkingen verwacht. Maar Ziggo ziet in deze sponsorovereenkomst vooral twee Nederlandse bedrijven die elkaar optimaal aanvullen.”

Volgens de woordvoerder was er, in tegenstelling wat op Social Media gemeld werd, geen extra drukte op de klantenservice. “Het was een reguliere drukte waarbij niet meer aanmeldingen of opzeggingen dan normaal plaatsvonden.”

Overigens hebbende supporters die wel hun Ziggo abonnement op gaan zeggen vanwege de band met Ajax geluk dat Unilever niet de nieuwe sponsor is geworden. Dan was er namelijk nauwelijks nog iets te eten in huis te halen geweest voor deze kortzichtigen!

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/08/massale-opzeggingen-bij-ziggo-na-sponsordeal-ajax-blijven-uit/

Gegevens

Spelers: Wim Jonk
Onderwerpen: Sponsor, Supporters
Tags: Nieuws