Hendriks op dreef bij winst Jong Ajax

Jong Ajax begon niet al te sterk aan het oefenduel tegen TEC Tiel. Na twaalf minuten was er weliswaar de openingstreffer voor de Amsterdammers via Hendriks maar echt overtuigend speelde de ploeg van Andries Ulderink niet. Twee minuten voor rust verdubbelde Muric nog wel de score voor Ajax.

Ook in de tweede helft kwam Jong Ajax niet overtuigend uit de kleedkamer. Na zestig minuten spelen scoorde Matthijs van Gessel de aansluitingstreffer. Pas 25 minuten voor het einde kwam Jong Ajax beter in de wedstrijd en vielen er meer doelpunten. Hendriks was de grote man aan de Amsterdamse kant, hij scoorde binnen twintig minuten een hattrick. Een minuut voor het einde van de wedstrijd bepaalde Muric, met zijn tweede van de avond, de eindstand op 1-6.

Opstelling Jong Ajax: Mous; Owusu, Tete, Van Bruggen, Van Koesveld; Noordhoff, Vissie, Bakker (45. El Hasnaoui); Muric, Hendriks, Acolatse.

Doelpunten:12' 0-1 Hendriks43' 0-2 Muric60' 1-2 Van Gessel65' 1-3 Hendriks79' 1-4 Hendriks86' 1-5 Hendriks89' 1-6 Muric