Ajacieden populair in de wintersale

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is wat Napolitanen vooral hebben gezien van Moisander.© Proshots

Niklas Moisander, Ricardo van Rhijn en Lasse Schöne; het zijn wat namen die opduiken nu de blaadjes van de bomen vallen en er weer een transferperiode aankomt.

Niklas Moisander vertelt deze week aan Voetbal International dat hij na AZ bij Ajax de juiste prikkel vond. Maar de Fin wil ook verder. “Het kan zijn dat ik straks weer behoefte heb aan een nieuwe prikkel. Ik droom nog steeds van een transfer naar een topcompetitie. Maar omdat Ajax goed bij mij past, zal ik kritisch zijn. Ik ga geen degradatievoetbal spelen in een grotere competitie. Het moet een mooie club zijn die een centrumverdediger zoekt met voetballend vermogen.”

Eh, Tottenham Hotspur zou die club eventueel-indien-mits kunnen zijn. Na Eriksen en Vertonghen zou er interesse zijn uit Londen, meld TalkSport. De naam van het medium zegt het al: transfergeruchten is hun core business. En Napoli zat tegen Barcelona op de tribune. Of ze erg onder de indruk waren van Moisander is de vraag. Van de weeromstuit meldde de Zuid-Italiaanse club wel gecharmeerd te zijn van rechtsback Ricardo van Rhijn. Zijn contract loopt pas af in 2018.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16393