Van der Hart: ‘Ik zou het niet over mijn hart verkrijgen om voor 010 te gaan spelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mickey van der Hart is dit seizoen door Ajax verhuurd aan Go Ahead Eagles. De doelman heeft stevige concurrentie van Jasper Cillessen en Diederik Boer en heeft bewust gekozen voor een tijdelijke verhuurperiode naar de club uit Deventer. 

Van der Hart heeft op het moment vrede met zijn tijdelijke overstap naar Deventer. Echter had de doelman nooit dezelfde stap gemaakt zoals Kenneth Vermeer presteerde op het slot van de transfermarkt. ‘Ik zou het niet over mijn hart verkrijgen om daar te gaan spelen. Ik ben op en top Ajacied  en dan kies je niet voor die club. Bij Go Ahead ben ik momenteel niet de eerste doelman maar ik heb bewust gekozen voor deze club omdat ze in de Eredivisie spelen. Voor Ajax zal het niet ideaal zijn als ik op de bank zit maar ik knok hard op trainingen en haal het beste uit mijzelf . Teleurstellingen horen bij het leven maar ik ben nog jong en heb vertrouwen in de toekomst.

Bron: Voetbalcentraal

Likes(4)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/10/16/van-der-hart-ik-zou-het-niet-over-mijn-hart-verkrijgen-om-voor-010-te-gaan-spelen/