Jong Ajax geeft wederom 0-2 voorsprong uit handen en speelt gelijk tegen Emmen

Jong Ajax heeft vrijdagavond in de Jupiler League met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. Bij rust stond de ploeg van Jaap Stam, waarbij Ruben Ligeon en Richairo Zivkovic de hele wedstrijd speelden, nog op een 0-2 voorsprong via doelpunten van Tete en Muric.  Voor de derde keer dit seizoen gaf de ploeg echter alsnog een voorsprong van twee doelpunten uit handen. Luis Pedro en Lars Bannink (penalty) scoorden in de tweede helft voor Emmen: 2-2

Jong Ajax verloor ook nog Robert Muric. De talentvolle buitenspeler moest het veld in de tweede helft verlaten met een blessure. jDe ernst daarvan is nog niet bekend.

Emmen – Jong Ajax 2-2 (-0-2)33. Tete 0-135. Muric 0-249. Luis Pedro 1-283. Bannink 2-2 (pen)

Opstelling FC Emmen:Meerits, Bergkamp, Almeida, Rozema, Bakkati, Bannink, Siekman, Mentink (46. Deul), Luis Pedro, Resida, Peters

Opstelling Jong Ajax:Leeuwenburgh, Ligeon, Tete, Van Bruggen, Owusu, Acolatse (58. Hendriks), Noordhoff, Bakker, Muric (53. El Hasnaoui), Zivkovic, Becker