Cruijff praat amper over slechte Klassieker: ‘Goed dat Ajax geen punten verspeelde’

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Cruijff laat het een dag na de wedstrijd tegen feyenoord na om het slechte spel van Ajax te bespreken. De Amsterdammers speelden één van de slechtste Klassiekers in de geschiedenis, maar het icoon heeft het daar in zijn column in De Telegraaf niet over.

“De eerste wedstrijden in Europa hielden voor Nederland niet over”, trapt Cruijff af. “Positief is wel dat alle drie de clubs goed uit het midweekse programma gekomen zijn. feyenoord liet tegen Ajax zien dat de club op de goede weg zit, terwijl Ajax en psv geen punten verspeelden.”

Volgens de oud-topvoetballer is het voor de topclubs vooral belangrijk om goed met de WK-gangers om te gaan. “Het is in deze fase van het seizoen een kwestie van passen en meten”, stelt hij. “Zowel feyenoord, psv als Ajax moet voorzichtig met de internationals omgaan, om te voorkomen wat er vorige week met Depay is gebeurd.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/22/cruijff-praat-amper-over-slechte-klassieker-goed-dat-ajax-geen-punten-verspeelde/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Column, Klassieker
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff