Menno Pot: ‘Ajax moet zich kapot schamen, het is te gênant voor woorden’

Bron: ajaxfanzone.nl

De bekerwedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer en Ajax van woensdag 24 september staat op losse schroeven omdat de Amsterdamse amateurclub niet alle kosten kan dekken. Columnist van NUsport Menno Pot vindt dat Ajax zich kapot moet schamen dat het het kleine clubje uit Amsterdam-Oost niet een beetje helpt.

JOS dreigt zich uit het bekertoernooi terug te moeten trekken, omdat het eigen onderkomen te weinig licht biedt voor een live-uitzending van FOX en het uit moet wijken naar het Olympisch Stadion. Dat eist echter een financiële garantie, en JOS kan die garantie niet bieden. Ondertussen blijft de helpende hand van Ajax. De club moet zich kapot schamen, meent Pot.

“De enige reden waarom juist de wedstrijd van JOS zo nodig live op FOX moet, en er dus beter kunstlicht moet komen, is het feit dat de tegenstander Ajax heet. En alleen omdat er Ajax-supporters komen, is de veiligheid een zorg. JOS heeft domweg het geld niet om in te staan voor schade aan het Olympisch Stadion”, schrijft Pot.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/19/menno-pot-ajax-moet-zich-kapot-schamen-het-is-te-genant-voor-woorden/

Gegevens

Onderwerpen: Column
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax