De Boer: “Met deze selectie kunnen we kampioen worden”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax wordt ieder seizoen afgeroomd. De laatste vier seizoenen zijn er al zeker 10 toppers vertrokken (o.a. Suarez, Vertonghen, Alderweireld, Blind). Ajax lijkt ieder seizoen net wat zwakker erop te worden met als dieptepunt dit seizoen. Frank de Boer zet echter niet bij de pakken neer.

Ajax haalde gisteren nog wel Niki Zimling op huurbasis naar Amsterdam. “Dat is een middenvelder op leeftijd, hij is bijna dertig jaar”, omschrijft De Boer in gesprek met de NOS zijn nieuwe speler. “Niki is een voetballende speler, die niet schuwt om een tackle in te zetten. Ik denk dat wij die goed kunnen gebruiken, zowel in de basis als in de breedte. Ik denk dat Zimling een welkome versterking is voor een hopelijk lang en mooi seizoen. Want ik denk evengoed dat wij met deze selectie kampioen kunnen worden.” Vraag blijft wat Ajax met al dat geld op de bank gaat doen. “In elk geval investeren in de jeugd, daar moeten we het vaak van hebben. En als wij echt een goede versterking zien, zullen we de knip zeker niet dichthouden. Misschien in de winterstop, maar we gaan geen paniekaankopen doen. Daar staan we niet voor.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/09/02/de-boer-met-deze-selectie-kunnen-kampioen-worden/