Voorbeschouwing FC Groningen - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Het vizier op Groningen-uit!© Björn Martens

Foebele tegen Barcelona en PSG, Blind kwijt.. twee keer slikken en weer doorgaan, want zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Groningen op de rol. Het vizier op de Eredivisie. Voorbeschouwen!

Volgens Frank de Boer gaat het geen eenvoudige klus worden. “FC Groningen maakt op mij een goede indruk. Erwin van de Looi heeft daar iets moois neergezet. Vorig seizoen wonnen ze de play-offs met goed voetbal en ook dit jaar begonnen ze goed. Tot die zeperd tegen ADO Den Haag. Maar ik heb gehoord dat dat zwaar onverdiend was." Daar komt nog bij dat Blind inmiddels is vertrokken, iets wat tijdens het perspraatje van De Boer nog niet bekend was.

De Boer mist Tete en Fischer tegen Grunn, maar verwacht wel weer te kunnen beschikken over Nicolai Boilesen.  “Hoewel hij nog apart traint, denk ik dat hij snel aansluit bij de groep en ik reken erop dat hij mee kan doen." Wie ook meespeelt, is Kolbeinn Sigthorsson. “Kolbeinn blijft bij Ajax. Hij is op dit moment de beste spits voor ons, speelt de laatste weken zoals wij willen dat een Ajax-spits speelt. Als hij zo blijft spelen komen die doelpunten vanzelf wel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16090