Ajax C1 wint Super Cup

Ajax C1 heeft ten koste van Feyenoord C1 de Super Cup met 4-0 gewonnen. In de rust stonden de Amsterdammers al met 2-0 voor door twee doelpunten van Castillo. Na de rust werd de stand uitgebreid naar 4-0 door een benutte penalty van Redan en een doelpunt van Jamie. De wedstrijd werd tijdens de tweede helft een half uur gestaakt vanwege onweer. Scoreverloop: 6′ Castillo 10′ Castillo 71′ Redan (p) 72′ Jamie Opstelling Ajax C1: Terence Meuwese, Sergino Dest (65. Thomas Rier), Sven Botman, Jurgen Ellenkamp, Magid Suleiman (63. Millen Baars), Kees de Boer, Eros Maddy (36. Deonell Jamie), Juan […]