Ook Ajax A1 wint Super Cup

Nadat eerder deze dag de C1 van Ajax de Super Cup wist te winnen, deed de A1 deze middag hetzelfde. De Amsterdammers wonnen met 3-2 van Feyenoord A1, het team van trainer en oud-Feyenoorder Roy Makaay. Goals werden namens Ajax-kant gescoord door Nathan Leyder en Zakaria El Azzouzi (2x). Nadat Ajax in de rust leidde met 1-0 werd de stand vroeg in de tweede helft rechtgetrokken. Invaller El Azzouzi scoorde echter luttele minuten na de gelijkmaker de 2-1 voor Ajax. Na een benutte strafschop van Feyenoord zorgde Zakaria El Azzouzi voor de overwinning. Opstelling A1: Van Bladeren (Groothuizen); Dankerlui, Sannieze, […]