België – Rusland: Opstelling Selectie Rode Duivels (met rugnummers)

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor België is het WK officieel op gang gekomen, wel te verstaan met een overwinning op Algerije. Gemakkelijk ging het niet, maar dat is niet onbegrijpelijk. Voor het eerst sinds 2002 stond België weer op een wereldkampioenschap en dat bracht de nodige druk met zich mee. Die is nu van de ketel. De volgende tegenstander is Rusland. Wat zal Marc Wilmots doen? Stuurt hij ook nu dezelfde elf namen het veld in na veel kritiek op de eerdere prestaties?

Een vroege fout van Jan Vertonghen (hij veroorzaakte een strafschop) kwam België duur te staan. Algerije kwam op voorsprong en vanaf dat moment heeft het geen schot meer gelost op het doel van Thibaut Courtois, die met rugnummer één eerste keus is en opnieuw in de basis zal staan. België was de grote favoriet maar ging toch met een achterstand de rust in.Er moest iets veranderen, zo zag ook bondscoach Marc Wilmots. Hij stuurde onder anderen Marouane Fellaini en Dries Mertens het veld in. Beide mannen wisten een doelpunt te maken en hiermee won België de wedstrijd uiteindelijk met 2-1. De drie punten werden veilig gesteld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237493-belgie-rusland-opstelling-selectie-rode-duivels-met-rugnummers/