Vierde nederlaag op rij voor Jong Ajax

De goede vorm die Jong Ajax een paar weken geleden had, lijkt helemaal weg. Op de Toekomst werd met 0-2 verloren van Excelsior, het was alweer de vierde nederlaag op rij voor de Amsterdamse beloften. Ook Ricardo Kishna, die weer eens met de beloften meedeed, kon het tij niet keren.

Excelsior had al meteen de beste kansen en dat leverde al na 7 minuten een goal op: Veldwijk scoorde nadat Andersen niet goed mee verdedigde. Vervolgens kregen de bezoekers meerdere kansen om de voorsprong al snel te verdubbelen, maar de Rotterdammers waren niet scherp genoeg. Soms leek Jong Ajax er even doorheen te komen, maar dan was er steeds niemand voor de goal. De eerste grote kans voor Jong Ajax kwam pas vlak voor rust, maar via de hak van Kishna belandde de bal alsnog in de handen van doelman Deckers.