De Boer verwacht Ajax 'in betere vorm' tegen PEC

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer wil de KNVB-beker ook graag op zijn erelijst.© De Brouwer

Als er twee wedstrijden vallen op te noemen waarin Ajax dit seizoen het nodige geluk kende, dan wel de duels met PEC Zwolle. En laat de Blauwvingers nou net de tegenstander zijn in de KNVB-bekerfinale.

Frank de Boer verwacht dat Ajax beter voor de dag komt dan tijdens de eerste twee ontmoetingen dit seizoen. Zijn Ajacieden wonnen in de Amsterdam Arena behoorlijk fortuinlijk met 2-1 van toenmalig koploper PEC. De gasten zagen een doelpunt onterecht afgekeurd worden.

Ook de tweede wedstrijd liep maar net goed af. Dat was begin dit jaar in Zwolle. Ajax nam een voorsprong, maar PEC kwam in de tweede helft langszij en kreeg vervolgens de meeste kansen om aan het langste eind te trekken. Gelukkig voor De Boer en Ajax bleef het bij 1-1.

“Wij waren toen nog niet in de vorm waarin we nu steken,” aldus De Boer. De trainer laat op het bondsbureau van de KNVB in Zeist zijn licht schijnen over de finale van zondag. “PEC was in de Arena bij vlagen de betere – toen zaten ze nog in de flow – en in Zwolle onze evenknie. Maar wel met de beste kansen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15510