Plek over in SVA-bussen naar Heracles-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Tijd voor het laatste uitduel dit seizoen. Op naar Almelo!© De Brouwer

Hartstikke leuk natuurlijk die KNVB-bekerfinale, maar het is de bedoeling dat we een week later opnieuw met een prijs in de handen staan. Op het kunstgras in Almelo. De SVA laat bussen rijden naar Heracles-uit en er is nog plek over.

Het is niet nieuw dat de SVA bussen laat rijden naar uitwedstrijden, maar het is misschien wel goed om dit even aan te stippen. Vooral omdat we nog wat stoelen over hebben. Kortom, wie mee wil, kan zich opgeven voor de busreis! Puur de busreis dus. Het uitvak is al lang en breed uitverkocht.

Opgeven kan nog voor de bussen die vertrekken vanuit Den Bosch en Leiden. De kosten voor een busreis bedragen 10 euro voor SVA-leden en 15 euro voor niet-leden. Het bedrag dient contant bij het betreden van de bus te worden voldaan bij een van de busstewards.

Deze prijs hangt er aan vast omdat geen sprake is van een verplichte buscombi. Het is meer een stukje service naar de mensen toe. Uiteraard hebben we de busservice ook dit seizoen weer met groot plezier aangeboden. En volgend seizoen gaan we daar lekker mee door.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15502