Ajax begint mogelijk kampioensduel zonder Moisander

Bron: www.vi.nl

Ajax begint aan het mogelijke kampioensduel met Ruben Ligeon en Christian Poulsen als vervangers van de geschorste Daley Blind en Ricardo van Rhijn. Niklas Moisander ontbreekt in de basisopstelling.

Vrijdag gaf Ajax-trainer Frank de Boer al aan dat hij Ligeon op het oog had als vervanger van de geschorste Van Rhijn. Poulsen is als controlerende middenvelder ook de logische vervanger van de eveneens geschorste Blind. Kenny Tete maakt door de afwezigheid van vaste rechtsback Van Rhijn zijn debuut in de wedstrijselectie.

Daarnaast is het onduidelijk of De Boer weer kan beschikken Moisander. Stefano Denswil start in de basis. Ajax laat het vooralsnog in het midden of Moisander of Mike van der Hoorn tegen ADO reserve is. De beslissing hierover wordt na de warming-up genomen. Thulani Serero keert terug van een blessure, waardoor Lerin Duarte zijn basisplaats op het middenveld verliest.

In de punt van de aanval kiest De Boer opnieuw voor de wendbare Bojan Krkic. Kolbeinn Sigthórsson komt net als tegen Vitesse vanaf de linkerflank.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/ajax-begint-mogelijk-kampioensduel-zonder-moisander.htm