Kortom - Kraaien kosten ADO geld, Milan-duo is terug

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? ADO Den Haag heeft een schikkingsvoorstel gekregen van de KNVB voor een boete van 1.500 euro, waarvan 750 euro voorwaardelijk, voor het latere aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (3-2) van 25 januari ? De aftrap begon enkele minuten later omdat de Haagse rapgroep De Kraaien nog bezig waren met een optreden ?

? Clarence Seedorf verwelkomde dinsdagmiddag Robinho en Valter Birsa weer op de groepstraining van AC Milan ? Beide aanvallers zijn op de weg terug van blessureleed ? Komende zondag ontvangt Milan om 20.45 uur koploper Juventus in het eigen San Siro-stadion ?

? Bij Bayern München is Xherdan Shaqiri op de weg terug van zijn hamstringblessure ? De 22-jarige Zwitserse vleugelspits ontbrak de afgelopen week nog tegen Arsenal (0-2) en Hannover 96 (0-4) en zal nog deze week de groepstraining hervatten ? 'Ik heb nergens meer last van en kan mijn hamstring volledig belasten' ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-kraaien-kosten-ado-geld-milanduo-is-terug.htm