AFC AJAX – FC Salzburg (0-3)

Bron: www.afca.nl

We gaan een avondje Europees bekeren in de Amsterdam Arena. Daar ontvangt Ajax Red Bull Salzburg. Met een UEFA-maffia sanctie aan onze broek, wat Ajax verplicht om vak 127 leeg te houden. Dit als gevolg van een spandoek “fenian bastards”, tijdens de CL wedstrijd tegen Celtic vorig jaar november. Ach ja, de UEFA heeft natuurlijk ook weinig anders te doen. We gaan zien wat dit avondje gaat opleveren.

Tijdens de warming up is Schöne geblesseerd geraakt. Hij wordt vervangen door Sigthorsson…..tja, en dan moet de eerste helft nog beginnen. In de catacombe blijkt het tenue van Cillissen niet in orde te zijn volgens de scheids en moet hij wisselen van shirt……..

De eerste helft begint. Een vrije trap voor Salzburg komt voor het doel maar gaat over. De wedstrijd is 7 minuten aan de gang en Frank gaat alweer uit zijn plaat langs de lijn. Salzburg blijkt nou niet een cluppie dat gaat staan afwachten, zo kunnen we zien. Dan krijgt Veltman geel en de bal gaat op de stip…….en daar is de 0-1…Wat ongelofelijk irritant is dit zeg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/afc-ajax-fc-salzburg-0-3/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afc-ajax-fc-salzburg-0-3