Ajax doet goede zaken met verkoop halve SCC's

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax doet aan klantenbinding en heeft nu 42.500 SCC-houders.© Björn Martens

Ajax beschikt aan het begin van de tweede seizoenshelft over een grotere vaste aanhang. De club heeft in de winterstop maar liefst 600 halve seizoenkaarten verkocht. Hiermee loopt het aantal abonnees met eigen stoel op tot bijna 42.500 Ajacieden.

De Ajacieden legden de afgelopen drie seizoenen beslag op het kampioenschap en liggen wederom op koers voor glorie. Dit zorgt voor een positieve vibe door de hele club. Het magische getal van 40.000 seizoenkaarten werd vrij vroeg in de zomer bereikt, maar de rek is er nog niet eens uit.

Ajax bood op enkele vakken halve seizoenkaarten aan en ook deze vonden gretig aftrek. Er staan nog thuiswedstrijden op het programma tegen bijvoorbeeld PSV en FC Twente. Kortom, er moet best wat gebeuren voordat de vierde landstitel op rij binnen is. Alle steuntjes in de rug zijn welkom.

Naast de 42.500 Ajacieden die wekelijks in de Arena worden verwacht, blijven er ook losse kaarten beschikbaar. De Arena is dus niet bij voorbaat al uitverkocht. Maar dat gaat na de winterstop weer wat rapper.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15001

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Kampioen, Winterstop