Enohgate ten einde, tekent alsnog bij Antalyaspor

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Eyong Enoh speelt de komende 2,5 jaar voor Antalyaspor, dat meldt zijn zaakwaarnemer aan goal.com. Eerder deze week hield het management van de Kameroener de boot nog af toen de voorzitter van Antalya al twitterde over een akkoord.

Aanvankelijk wilde kamp Enoh ook slechts verhuurd worden voor een half seizoen en zich niet meteen lang binden aan de club. Doordat ook clubs uit Griekenland, Duitsland en Engeland interesse toonden wilde hij zich meteen lang binden. Daar lijkt enkele dagen later dus verandering in te zijn gekomen want Enoh verbindt zich voor meerdere jaren aan de Turkse club. Ajax ontvangt 450.000 euro als transfervergoeding voor de overbodige middenvelder.

Met het vertrek van Enoh neemt Ajax ook afscheid van de laatste Van Basten aankoop. Ironisch genoeg bleek Enoh die als grote onbekende kwam de speler die het vaakst voor het eerste elftal in actie kwam. Ironisch genoeg komt Enoh een andere Van Basten aankoop tegen bij Antalya want de club huurt ook Ismael Aissati van Terek Grozny. In 2009 in de thuiswedstrijd tegen Marseille speelde de Afrikaan ongetwijfeld een van zijn beste wedstrijden op een middenveld met Aiassti en Anita.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/enohgate-ten-einde-tekent-alsnog-bij-antalyaspor/