Geen Ajax-supporters welkom in Dresden

Bron: ajax1.nl

Komende zomer speelt Ajax in Dresden een oefenwedstrijd tegen de lokale club Dynamo Dresden. De supporters van de Oost-Duitse club uit de 2. Bundesliga staan echter bekend als vrij fanatiek. Aangezien Ajax elke mogelijke vorm van problemen wil voorkomen, hebben de clubs onderling besloten dat er geen Ajax-supporters welkom zijn bij de Duitse club.

Dit zal tot grote teleurstelling en onvrede lijden bij de supporters van VAK410. Met vier man waren zij op bezoek bij één van de laatste competitiewedstrijden van de club. Het bijbehorende artikel werd afgesloten met “In juli komen we terug, maar dan niet met z’n 4en. Iedereen naar Dresden!” Helaas voor hun zal dit tripje naar de Duitse stad niet doorgaan.

Ajax laat weten dat bij de overige oefenduels wél Ajacieden welkom zijn. De eerste training staat gepland voor 24 juni, vijf dagen later volgt de vuurdoop van het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd uit tegen SDC Putten. De wedstrijd in Dresden zal gespeeld worden op de zesde juli.

De foto is afkomstig van gebruiker fchmksfkcbczb op Photobucket, de foto is gemaakt bij een uitwedstrijd van Dynamo Dresden tegen Sachsen Leipzig

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/geen-ajax-supporters-welkom-in-dresden/