ASD: reactie op artikel het Parool

Bron: www.afca.nl

Naar aanleiding van het artikel in het Parool op 16 augustus jl. over de financiƫn van Ajax waarin ook een citaat werd opgenomen uit de correspondentie aan de RvC vanuit de supportersgroeperingen, verenigd in de ASD, willen wij hierbij een nuance aanbrengen.

Genoemde brief dateert van 2 maanden geleden. Het betrof een brief met een uitnodiging voor een gesprek en een bijlage over een mogelijke directiestructuur binnen Ajax, welke inderdaad op voorspraak van team Cruijff is meegestuurd. In de brief zelf is geen enkele verwijzing gedaan naar de huidige invulling van de directie Ajax.

Op dit moment hebben wij volledige vertrouwen in de Raad van Commissarissen en de Bestuursraad. Wij vertrouwen erop dat zij tot een goede invulling komen van de directie in samenspraak met Johan en wachten af wat er gaat gebeuren.

Tot slot willen wij benadrukken dat wij als supportersgroepering goede ervaringen hebben met de heer Slop en ook van mening zijn dat deze behouden mag blijven voor de club.

Wij hebben met elkaar afgesproken dat wij niet reageren op verdere vragen hierover van de pers.

De Ajax Supporters Delegatie

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/asd-reactie-op-artikel-het-parool/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=asd-reactie-op-artikel-het-parool

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff