‘Chivu verlengt contract bij Inter’

Bron: ajax1.nl

Ajax moet de terugkeer van Cristian Chivu definitief uit het hoofd zetten. De Amsterdammers hadden de Roemeen op het oog als mogelijke opvolger voor Jan Vertonghen, die naar alle waarschijnlijkheid naar Tottenham Hotspur vertrekt, maar vissen naast het net. Volgens zaakwaarnemer Victor Becali gaat Chivu zijn aflopende contract bij Internazionale verlengen.

Inter heeft het nieuws nog niet bevestigd op de officiële website van de club, maar Becali laat in de Italiaanse media weten dat er een akkoord bereikt is. Chivu gaat dus niet naar Ajax, maar ook niet naar Galatasaray, dat de verdediger ook graag wilde hebben. In Istanbul lag een lucratief contract klaar voor de 31-jarige Roemeen, die echter gelukkig is in Milaan en bij Inter blijft.

“Er is een overeenkomst bereikt”, stelde Becali tevreden vast. “Iedereen dacht dat Cristian zou vertrekken, maar Inter nodigde ons uit voor een nieuw gesprek en we zijn tot een akkoord gekomen. Cristian gaat zijn aflopende contract met drie jaar verlengen.” Chivu heeft er vijf seizoenen bij Inter opzitten en speelde in die periode 105 competitieduels, waarvan dertien in het afgelopen seizoen.

Tekst: Voetbalzone

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/chivu-verlengt-contract-bij-inter/