Satellietclub Cape Town ook op Copa Amsterdam

Bron: ajax1.nl

Met wat tromgeroffel mogen we de vijfde deelnemer bekend maken.. Ajax Cape Town! Het lijstje wordt steeds langer. Eerder werd al duidelijk dat AFC Ajax, Cruzeiro, AZ Alkmaar en Botafogo FR gaan schitteren op het toernooi.

Ajax Cape Town heeft al een geschiedenis wat betreft de Gestion Copa Amsterdam. In 2007 speelde het team voor het eerst mee en sleepte de derde prijs binnen. Het jaar daarna werd het team uit Kaapstad zesde.

“We hebben al een mooi deelnemersveld en het is fantastisch dat we de satellietclub van Ajax, Ajax Cape Town, mogen verwelkomen. Een Afrikaanse ploeg is zeer welkom, daar heerst een andere sfeer en mentaliteit dan bijvoorbeeld bij een team uit Brazilië”, aldus Sander Mallie namens de organisatie.

Iedere week maken we een deelnemer van het toernooi bekend. Heeft u de data al genoteerd in uw agenda? De Gestion Copa Amsterdam wordt op 1, 2 en 3 juni georganiseerd in het Olympisch Stadion! Blijf ook op de hoogte via het account @copaamsterdam op Twitter en via de hashtag #copa12.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/satellietclub-cape-town-ook-op-copa-amsterdam/