Persbericht Ajax: Sturkenboom ad interim

Bron: ajax1.nl

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax is voornemens, samen met de directie, twee interim directeuren aan te stellen. Daarnaast is de RvC voornemens een voorzitter van de statutaire directie te benoemen. Daarbij worden vanzelfsprekend de terzake geldende formele procedures in acht genomen.

Beoogd is dat Martin Sturkenboom op korte termijn aantreedt als algemeen directeur ad interim en Danny Blind als technisch directeur ad interim. Uiterlijk per 1 juli 2012 treedt Louis van Gaal toe tot de statutaire directie van Ajax, als voorzitter van het directieteam.

Martin Sturkenboom (3 april 1953, Utrecht) is nieuw bij Ajax. Sturkenboom is oorspronkelijk afkomstig uit de software-industrie en kent een jarenlange bestuurlijke historie in het betaalde voetbal. Zo bekleedde hij functies in de RvC en directie van FC Utrecht, was hij voorzitter van de FBO en lid van de Raad van Toezicht van de KNVB. Hij was tevens bestuurslid bij het KNVB contractspelersfonds CFK. Momenteel verricht hij werkzaamheden voor de UEFA.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/persbericht-ajax-sturkenboom-ad-interim/