Van der Zee woedend op Van den Boog

Bron: ajax1.nl

Hans van der Zee (55) heeft met kromme tenen kennisgenomen van het – wat hij noemt – misplaatste mediaoffensief van Ajax-directeur Rik van den Boog. „Hij zoekt podia uit die hem geen enkel kritisch weerwoord geven en pleegt vervolgens even karaktermoord op mij. Hij had zo flink moeten zijn om dat tijdens de arbitragezaak te doen. Dan had ik kunnen antwoorden.” 

De op non-actief gestelde hoofdscout verontschuldigt zich. „Dit is de eerste keer dat ik mijn verhaal doe. Dat wil ik eigenlijk niet. Maar ik word er door Van den Boog toe gedwongen.” Op zijn wintersportadres werd hij de afgelopen dagen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen Ajax. „Ik viel van mijn stoel.”

Van der Zee: „Ik ben op 7 januari op non-actief gesteld, zonder ooit één functioneringsgesprek te hebben gehad. Vervolgens heeft Van den Boog – dat weet ik van verschillende mensen – onwaarheden over me verteld in de ledenraad. En als dan tijdens de arbitragezaak de waarheid aan het licht moet komen, blijft hij weg. Terwijl iedereen er zit omdat de zaak vóór en door hem is aangespannen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-zee-woedend-op-van-den-boog/