El Hamdaoui: "Dit is natuurlijk extra zuur"

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax heeft de aansluiting met PSV en FC Twente even verloren. De Amsterdammers gaven tegen Roda JC een 0-2 voorsprong weg en misten bovendien in de slotfase nog een strafschop.

"Balen", zo luidde de eerste reactie van Mounir El Hamdaoui. "Ik denk dat we goed aan de wedstrijd begonnen. We komen 2-0 voor en dan is er niets aan de hand." Roda JC maakte echter nog voor rust de belangrijke aansluitingstreffer.

"Niet laten gek maken door die ene goal die is gevallen", vertelt El Hamdaoui over de conclusie die vervolgens in de pauze werd getrokken. "We moesten zorgen dat we niet in hun spel mee gingen. Maar dan maken ze toch de 2-2."

"Wij krijgen op het laatste moment dan nog een penalty", vervolgt de spits in De Telegraaf. "Die moet er eigenlijk gewoon in, maar die mis ik. Dat is natuurlijk extra zuur. Ik dacht: 'ik ga 'em maken', maar helaas niet." (tekst: Voetbalprimeur).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113805/El_Hamdaoui___Dit_is_natuurlijk_extra_zuur_.html

Gegevens