Drietal fit voor duel met De Graafschap

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Trainer Frank de Boer heeft Demy de Zeeuw weer opgenomen in zijn selectie voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen De Graafschap.

De middenvelder is redelijk hersteld van de liesblessure die hem afgelopen zondag tegen NAC Breda aan de kant hield. ,,Maar ik weet niet of ik al een hele wedstrijd kan spelen''', zei De Zeeuw donderdag na de training.

Vurnon Anita en Siem de Jong zijn ook op tijd fit voor de competitiewedstrijd van vrijdag in de ArenA. Ze vielen in de tweede helft van het duel met NAC Breda geblesseerd uit. Mounir El Hamdaoui is klaar voor een hele wedstrijd. De Boer wilde nog niet zeggen of hij de Marokkaan op de linkerflank of in het centrum van de aanval laat voetballen. De kuitblessure van Dario Cvitanich valt mee. Hij hervat waarschijnlijk volgende week de groepstraining.

De volledige wedstrijdselectie:

Maarten StekelenburgJeroen VerhoevenGregory van der WielToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenMounir El HamdaouiSiem de JongAndré OoijerDaley BlindRasmus LindgrenDemy de ZeeuwOleguerLorenzo EbecilioAras Özbiliz

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113781/Drietal_fit_voor_duel_met_De_Graafschap.html